Alla inlägg under juli 2013

Av Patricia Kleveland - 15 juli 2013 22:17

Idag har vi hämtat hem barnen, familjen är komplett igen ;) Spralliga ungar!
Emelie och Linnea kom hit ikväll, käkade våfflor till kvällsmat. Sen fick Alicia följa med dom hem för att stanna över natt, lycklig tjej!

Imorgon bär det iväg på äventyr :) Om vädret tillåter! Vi ska åka till Gränna och Visingsö, hela familjen tillsammans med Emelie och Linnea. Hoppas på fint väder och lagom varmt :)


Bakat bananmuffins med chokladbitar i, till fikat imorgon :)

Av Patricia Kleveland - 14 juli 2013 12:41

Äntligen är vår stressiga vecka över! Nu ska
vi njuta av semestern :) Igår åkte Alicia, Oliver och Elias till sin pappa, så nu är vi "ensamma", men på måndag är dom hemma igen! :) Så i veckan som kommer ska vi ut och åka lite är det tänkt!

Igår tog vi en promenad till skogen för att plocka blåbär. Vi fick se två kopparormar, till Måns förtjusning, och en massa blåa fjärilar som han sa ;) Hittade en del smultron också, tog med allt hem så Måns åt detta till sina flingor :)

Idag har vi varit i Hjo en sväng, kikat på mässan där :) Ingen sol idag, men inte heller regn, det räcker för mig!

Av Patricia Kleveland - 12 juli 2013 23:11

Idag var det dags. Idag var det vår dag. Nu är det vi. Och jag är numera fru Bratt :)

Dagen har varit helt underbar! Underbara människor som uppvaktat oss på vår stora dag! Tack till er alla :) Och alla ni som hjälpt oss under dagen, tack, ni är guld värda! <3

Och det bästa av allt; nu är han min, mannen i mitt liv!! Jag älskar dig! Du, och vår familj är det bästa jag har.
Vi för alltid <3

Av Patricia Kleveland - 12 juli 2013 06:59

Igår ringde veterinären igen. Ortopeden vi skulle till har blivit sjuk och vi kan alltså inte åka på undersökningen idag. Han skulle ringa nästa vecka men sa att vi skulle förbereda oss på det värsta. Att vi inte kommer få ha vår Mio kvar hos oss. Det sliter i mitt hjärta. Han är redan en del av vår familj <3

Men idag ska vi försöka tränga undan dessa hemska tankar, för idag är dagen vi väntat på! Det ska bli en lycklig dag :)

Av Patricia Kleveland - 10 juli 2013 20:05

Igår var vi på kliniken i Skövde för Mios röntgen. Han sövdes, bilder togs och han mådde bra när han vaknade. Vetetinären tittade på bilderna men kunde inte på egen hand fastställa helt vad det är för fel på honom. Men något är fel, mycket fel om jag förstått det hela rätt. Han skulle ta hjälp av ortopedspecialisten med att titta på bilderna.
Idag fick vi reda på att försäkringen inte täcker detta då de anser att det är ett fel som uppkommit innan försäkringen tecknades. Så om det blir tal om ledoperation får vi stå för hela kostnaden själva. Och det är mycket pengar det handlar om.
I eftermiddags ringde veterinären, ortopeden hade tittat på bilderna. Han ville gärna titta och känna på Mio men förhoppningarna är inte höga om att detta ska gå bra. Vi fick en tid till Skövde igen på fredag morgon. Hoppas att han trots detta kan ge bättre besked. Vi vill att vår Mio ska må bra ?

Av Patricia Kleveland - 9 juli 2013 22:56

Till lunch idag blev det laxspett. Gjorde marinad av soja, olja och finhackad chilifrukt. Marinerade laxen i 15 minuter, sen in i ugnen i 15-20 minuter i 150 grader. En kall sås till detta, hade inte rätt ingredienser men tog det vi hade hemma och slängde ihop något likande, kvarg, finhackad vitlök och koriander. Till detta ville barnen ha couscous! Jag nöjde mig med sallad :) Gott och enkelt!

Mat · Recept
Av Patricia Kleveland - 9 juli 2013 00:24

Idag har vi grejat lite på övervåningen. Flyttat på ett par garderober i hallen, två av dom hamnade i Oliver och Elias rum istället. Ta tag i sista tapetseringen där uppe nu, när man nu ska hinna med ;) Mitt dygn skulle behöva minst 25 timmar!

Promenad med familjen på kvällen, blev en skogstur upp till vindkraftverket. Alla utom Måns tyckte der var spännande, han vägrade gå ur vagnen och satt kvar en bit ifrån! ;)
Lille Mio får åka med i vagnen då han inte orkar gå så långt. Huvudet utanför och håller koll på alla :) Imorgon ska vi till Skövde för att röntga hans ben, hoppas att det går bra!

Av Patricia Kleveland - 7 juli 2013 21:22

Idag har varit en sån där riktig härlig sommardag! Tina och Klas kom hit efter middagen och hälsade på. Tina ville till sjön och bada :) Vi bakade en kaka, samlade ihop barn och hundar och tog promenaden bort till sjön. Barnen badade och lekte, tjatade om fika, åt sedan fika, Måns trillade i med kläderna på och fick låna ett linne av Tina, ja en sån där härlig sommardag blev det!! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards